Alapadat nyilvántartó modul

Az ENVIRODATA központi alapnyilvántartó modulja, amely a vállalati és szervezeti alapadatok nyilvántartására szolgál; kommunikál az összes többi modullal.

A DENKSTATT Hungary Kft által fejlesztett ENVIRODATA szoftver Alapadat nyilvántartó modulja alkalmas a hatóság, azaz a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségek (KTF) által elvárt tartalommal és formában a megfelelő KAR adatlapok elkészítésére és a KAR bejelentés megtételére.

Mire jó a KAR alapnyilvántartó modul?

A KAR modul a szervezeti felépítés (személyek, csoportok) megjelenítésére, nyilvántartására, a vállalati struktúra, telephelyek, objektumok megjelenítésére alkalmas.

A vállalat alap-adatainak a központi modulban történő nyilvántartása megkönnyíti, leegyszerűsíti a többi modulba történő adatfelvitelt.

Az adatok nyilvántartásán túl lehetőséget ad az elektronikus és nyomtatott formában történő adatszolgáltatásra is. A KAR – (környezetvédelmi alapnyilvántartás) jelentések a szoftver segítségével gyorsabban és egyszerűbben elkészíthetőek.

Akár több száz telephely adatait lehet egy helyen nyilvántartani, a vállalati felépítésnek megfelelően összesített adatok egyszerűen lekérdezhetőek.

.

.

Kapcsolódó szolgáltatások

Az ENVIRODATA program használatának bevezetése során mind elméleti, mind gyakorlati oktatás történik.

 Folyamatos támogató tevékenységet biztosítunk a program használata során felmerülő esetleges nem megfelelő működés, továbbá a fejlesztési igények esetében is.

ELŐNYÖK, megtakarítások

  • Akár nemzetközi cégcsoportok és több száz telephely adatait kezeli
  • Moduláris felépítés speciális környezetvédelmi területekhez kapcsolódóan; a központi modul tartalmazza a legfontosabb alapadatokat
  • Az alapadatok rögzítésére csak egyszer van szükség; kapcsolat a többi modullal
  • Csökkenő időráfordítás, kockázatcsökkenés és versenyelőny, kevesebb adminisztratív leterheltség
  • Ügyfélcentrikusság: a személyek és csoportok jogai és lehetőségei profilozhatók
  • Adatszolgáltatások a szoftverben tároltak, visszanézhetők

Referenciáink:

BASE

.