Think!Legal – Jogszabálykövetés

A környezetvédelmi és munkavédelmi jogszabályoknak történő megfelelés alapvető elvárás a gazdasági tevékenységet végző szervezetektől. A bírságok elkerülésén túl a jogszabályi megfelelőség biztosítja az üzemelés biztonságát, a kiszámíthatóságot és a fenntarthatóságot.

A jogszabályi megfelelőség gyakorlati megvalósítása azonban nagy kihívást jelent, hiszen a több száz jogszabályban előforduló kötelezettségek pontos ismeretét, értelmezését, alkalmazását és az ebből eredő feladatok nyomonkövetését teszi szükségessé, amely egy közepes méretű gazdálkodó szervezet esetében is erőforrás igényes feladat.

Hazai és ausztriai ügyfelek igényei alapján Magyarországon fejlesztett, auditorok által is elismert, Magyarországon egyedülálló Think!Legal rendszer az alábbi célokat támogatja:

A Think!Legal egy olyan eszköz, amely egyesíti a jogszabályi kötelezettségeket feldolgozó tartalmat és egy fejlett informatikai alkalmazást, amelynek segítségével a jogszabályi megfelelőségből származó feladatok hatékonyan koordinálhatóvá és nyomon követhetővé válnak.

A Think!Legal szolgáltatás a legtöbb ipari és szolgáltatói tevékenységre vonatkozó Magyarországon hatályos hazai és európai uniós környezetvédelmi, munkavédelmi és tűzvédelmi jogszabályi környezetet lefedi.

thinklegal

 

A szolgáltatás bevezetése és frissítése

A szolgáltatást megrendelése esetén a figyelemmel kísérendő jogszabályi kötelezettségek körét a denkstatt szakértői testre szabják (profilozzák), így a felhasználóknak csak a rájuk vonatkozó kérdésekkel kell foglalkozniuk. A profilozást követően a havi jogszabályi frissítések is testre szabott módon frissülhetnek.

A profilozást az ügyfél saját maga is elvégezheti a választott informatikai támogatás segítségével.

Az ügyfél a testre szabást követően saját maga tudja kezelni a jogszabályi megfelelésből származó feladatait.

További előnyök:

Környezetvédelmi szoftvereinkről bővebb tájékoztatást IDE kattintva talál.